Ervaringen met de cursus ‘De kunst van het zorgen en loslaten.”

De ervaringen van  mantelzorgers die de cursus ” De kunst van het zorgen en loslaten hebben gedaan.”

‘De zorg voor mijn moeder die een psychische kwetsbaarheid heeft, trekt altijd aan me. Ik kan haar niet veranderen, maar kan wel anders met de situatie omgaan. Dat heb ik geleerd. Ik heb deze cursus als heel waardevol ervaren en ben positief verrast. Ik hou meer energie over voor mijn baan en gezin en thuis merken ze dat’

‘Deze cursus gaf mij inzicht in mijn valkuilen en in mijn kracht. Hierdoor kan ik op een gezonde manier voor mijn partner én voor mezelf blijven zorgen’.

‘Ik ben van gestrest naar veel meer ontspannen gegaan en neem ik wat meer afstand. Dat geeft rust’
Meer weten over ‘De kunst van het zorgen en loslaten’?
Kan een afbeelding zijn van ‎de tekst '‎De Kunst van het Zorgen en ۔sat "Ik heb voortdurend het gevoel te kort te schieten." "De zorg wordt mij af en toe teveel, maar hoe zeg ik dat?" "Hoe combineer ik mijn werk met het verlenen van zorg?" Cursus voor Mantelzorgers‎'‎