Ons nieuwe boek ‘De Pizzabende’

JMZ Go!, een onderdeel van SIZ, maakt zich sterk voor kinderen en jongeren die opgroeien met de zorg binnen het gezin. Wij bieden verschillende activiteiten en cursussen aan. Begin juni, heeft JMZ Go! in samenwerking met schrijfster Annet Jacobs (o.a. bekend van het boek ‘De TikTok challenge’) een boek uitgebracht genaamd ‘DE PIZZA BENDE’.

Over de Pizzabende:

De Pizza bende: Riff heeft een bijzonder zusje. Hij moet vaak thuisblijven om voor haar te zorgen. Daarom neemt Riff nooit vrienden mee naar huis. Maar dan ontmoet hij Filoe. Zij heeft iets vreemds ontdekt. Samen bespioneren ze hun broers, die allebei pizzabezorger zijn en verdacht vaak pizza’s naar hetzelfde adres brengen. Wat gebeurt daar? Filoe vermomt zich als pizzabezorger. Ze verdwijnt in het huis en komt niet meer naar buiten… Kan Riff haar redden?

 

Dit boek sluit aan bij het scholenproject ‘Ik ben, wat jij niet ziet’ van JMZ Go! waarin het thema opgroeien met zorg binnen het gezin bespreekbaar wordt gemaakt voor jongeren.

 

 

 

Over Annet Jacobs:

Annet Jacobs schrijft boeken in de beroemde Het Geheim Van reeks van Uitgeverij Leopold. Daarnaast schrijft ze De Verliefde Juf serie.

Haar onlangs verschenen Het Slijmboek en De TikTok Challenge zijn razendpopulair. * Annet debuteerde in 2012 met Het geheim van de dansende beer.

Dit boek werd genomineerd voor de Hotze de Roosprijs. In 2019 werd De verliefde juf wordt spion getipt voor de kinderjury. De TikTokChallenge staat in

de TIP25 makkelijk lezen titels.

 

Interesse in het boek? Het boek is o.a. bij ons te koop voor 13,99 euro. Stuur even een bericht naar info@jmz-go.nl dan zorgen wij dat je het boek ontvangt.